Ervaringen ooglaseren

Frans Weekers (VVD Tweede Kamerlid)

Frans Weekers"Ik onderging een ooglaser operatie in Turkije en was van mijn bril af die ik 25 jaar lang gedragen had. Het was een bijzonder fantastische ervaring. Nu zal ik in Turkije vakantie nemen zonder mijn bril"

Ginette Bockhodt

Ginette Bockhodt"Het is nu reeds 3 maanden geleden dat ik geopereerd werd en zoals u mij gezegd had ben ik naar de arts geweest voor een laatste controle. Het is met veel plezier dat ik u kan vertellen dat mijn gezichtsscherpte zowel dichtbij als veraf 100 % is. Ik wil u nog eens bedanken voor de geslaagde ooglaser operatie"

Jin Asada

Jin Asada"Het oogziekenhuis is zeer netjes, betrouwbaar en de mensen zijn zeer behulpzaam. De artsen spreken zeer goed Engels. Vergeleken met andere ziekenhuizen is dit oogziekenhuis zeer goed en vergelijkbaar met vergelijkbare Japanse ziekenhuizen. Japanners zouden het heel fijn vinden in dit soort ziekenhuis te kunnen zijn, want alles is er perfect. De moskee, de kapel en de synagoog zijn erg mooi. Dit ziekenhuis is heel anders dan de andere ziekenhuizen. Heel erg bedankt voor alles"

Miriam de Pruis

1231624102"Volkan Matben, onze arts is goed en liefdevol. De artsenassistenten zijn erg goed en hebben steeds een glimlach op de mond.
Dit is een ziekenhuis dat ik aan andere mensen kan aanbevelen. Vergeleken met ander ziekenhuizen is alles er perfect. Dit oogziekenhuis is erg netjes en heel mooi"

Kim Alsen Rasmussen

Kim Alsen"Eye Travel heeft me dit ziekenhuis aanbevolen en ik ben heel blij hier te kunnen zijn. Onze arts, Volkan Matben, is heel sympathiek, professioneel en deskundig. Hier is iedereen heel aangenaam en vriendelijk. Wanneer ik naar uw oogziekenhuis kijk zie ik alles. Vergeleken met ander ziekenhuizen is dit ziekenhuis heel professioneel"

Scott Froehlich

Scott"Wanneer ik aan dit oogziekenhuis denk, is het woord dat bij mij opkomt “PROFESSIONEEL”. Hier is iedereen en alles professioneel. Mijn collega’s op het werk hebben me dit oogziekenhuis aanbevolen en ik heb opzoekingen gedaan over het verleden van dit ziekenhuis en de tevredenheid is zeer goed. Ik voel me heel gemakkelijk hier"

Anja Hupertz

Anja Hupertz"We vonden Istanboel en ons ziekenhuis heel leuk. Alles is perfect, alles is positief. Ik kan dit ziekenhuis aan iedereen die ik ken aanbevelen"

Beate Scheide en Doris Frefeid

Beatescheide"We vonden Istanboel en ons ziekenhuis heel leuk.
En vonden onze arts ook heel fijn"

Marius Willmes

Marius Willmes"Ons reisagentschap heeft ons de World Eye oogkliniek aanbevolen.
Hier zijn de mensen en de technologie van hoge kwaliteit"

Anne Propper

Anne Propper"Ons reisagentschap heeft ons de World Eye oogkliniek aanbevolen.
Alles is er goed en in orde"

Stephanie Müller

Stephanie"Een vriend van mij heeft mij dit ziekenhuis aanbevolen.
Ik heb een positieve mening over de World Eye oogkliniek.
Ik apprecieer heel veel mijn arts, Efekan Cokunseven"

Ute Keus

Ute Keus"Een vriend van mij heeft mij dit ziekenhuis aanbevolen.
Het ziekenhuis is erg netjes en de mensen zijn er heel vriendelijk.
Hier krijg je een professionele behandeling"

Ute Keus

Ute Keus"Een vriend van mij heeft mij dit ziekenhuis aanbevolen.
Het ziekenhuis is erg netjes en de mensen zijn er heel vriendelijk.
Hier krijg je een professionele behandeling"