Wavefront / Zyoptix ooglaserbehandeling

Bij deze ooglaser methode is de operatie identiek aan de Lasik en PRK-Lasek ooglaserbehandeling. Het verschil zit in de gedetailleerde oogmetingen en op de persoon toegesneden ooglaserbehandeling. Ongeveer heeft de helft van alle bril- en contactlensgebruikers naast verziendheid, bijziendheid of cilinderafwijking nog een fijnere afwijking, "aberraties" genoemd. Aberraties kunnen lichtverstrooiing veroorzaken, wat minder scherp zien tot gevolg heeft.. Met een zeer geavanceerd apparatuur worden de ogen op meer dan 12000 punten onderzocht en in kaart gebracht. Hierdoor worden de fijnste afwijkingen gemeten en in de computer opgeslagen. Deze nauwkeurige metingen vormen de basis van de Wavefront/Zyoptix ooglaserbehandeling.

Door de nauwkeurige metingen en daardoor nauwkeurige correctie van het hoornvies kunt u veel beter zien dan met een bril of contactlens. Bij deze ooglaser methode is er weinig kans op over- of ondercorrectie.

Wavefront ooglaseren is vooral geschikt voor mensen met:

  • Groter dan normale pupillen in het donker
  • Nachtblindheid
  • Een eerdere ooglaserbehandeling die geen 100% resultaat heeft opgeleverd
  • Een bepaald beroep waarbij u extra scherp moet kunnen zien.
  • Een onregelmatig astigmatisme

Miriam de Pruis

1231624102"Volkan Matben, onze arts is goed en liefdevol. De artsenassistenten zijn erg goed en hebben steeds een glimlach op de mond.
Dit is een ziekenhuis dat ik aan andere mensen kan aanbevelen. Vergeleken met ander ziekenhuizen is alles er perfect. Dit oogziekenhuis is erg netjes en heel mooi"